PREŢUIM LAPTELE. Şi încrederea pe care o acordaţi produselor noastre. Lactate Brăila

Despre noi

Lactate Brăila este o fabrică românească de produse lactate înfiinţată în anul 2002 la Brăila. Compania s-a dezvoltat în ideea de a satisface preferinţele în materie de lactate ale românilor, fără a neglija însă şi alte pieţe de desfacere, calităţile produselor (nutriţionale şi gustative) fiind apreciate şi în alte ţări, de exemplu în Italia, unde Lactate Brăila este prezentă cu marca Joliju. În România, produsele Lactate Brăila comercializate sub mărcile Joliju şi Blasova sunt prezente atât în marile lanţuri de retail, supermarketuri, cât şi în magazinele proprii, specializate, din Brăila, unde sunt foarte apreciate de consumatori.

Pornită ca o afacere de familie, cu fonduri provenite dintr-o investiţie Sapard, Lactate Brăila este acum un competitor în plină ascensiune pe piaţa generală a lactatelor din România, impunându-se prin calitate şi respect pentru consumator. Angajamentul companiei, acela de a preţui laptele, este un angajament faţă de consumator şi el se poate verifica oricând prin aceea că produsele noastre au la bază un lapte sănătos şi de calitate.

Suntem deschişi la provocări, astfel încât ne propunem să ne extindem permanent portofoliul de produse. Urmărim să nu vă lipsească nimic din lactatele şi brânzeturile specifice ţării noastre, însă  încercăm să oferim şi formule compoziţionale care să satisfacă tipuri de gusturi diferite. Indiferent însă de forma pe care ar lua-o produsul final (brânză, caşcaval, mozzarella, mascarpone ş.a.), ne ghidăm întotdeauna după principiul că totul porneşte de la un lapte sănătos şi de care ne îngrijim zilnic pentru a vă oferi această diversitate de produse.

Mulţumim pentru încrederea pe care o acordaţi produselor noastre.Publicat în: Despre noi la 22/01/2011
Taguri: ,
Lasă un mesaj:

Nume

Email

Mesaj

Cod de verificare: captcha